Koncernföretag

Andresen_logo_Web2 logga
Andrésen Maskin AB känner sig priviligerade att få arbeta med människor som vårdar naturen, producerar mat eller på annat sätt ger service åt människor.Vi har sedan starten 1986 hela tiden strävat efter att vara en maskinfirma som erbjuder bra maskinprodukter och professionell service. Idag är vi etablerade på 2 orter i västra Sverige, Uddevalla och Göteborg. Vårt breda sortimentet av lantbruks, skogs, jordbruks- och entreprenadmaskiner gör att vi har produkter för de flesta behov i branschen. Lidén Group har investerat i Gausta View AB.

Gausta – en av Norges bästa skidorter – med fallhöjder likt i Alperna, ska genom bland annat Gausta View utvecklas för att bli en av de främsta anläggningarna i sitt slag. Med svårslagen fallhöjd och branta lutningar för offpiståkning, är Gaustatoppen omtalad för sina möjligheter för vintersporter.

Gausta View ligger i ett av Gaustatoppens bästa ski in-/ski out-lägen med direkt anslutning till både liftsystemet och längdåkningsspår.

Jönköpings Bryggeri startades 1891 och drevs av Hilding Sjöbeck fram till 1941. Efter en 72 år lång torrperiod återuppstod Jönköpings Bryggeri AB 2012. Detta är fortsättningen på en smakrik tradition.

Vår vision är att brygga eftertänksamt, kreativt och konstnärligt. Vi strävar efter att ge en njutningsfull och smakrik upplevelse för alla våra kunder. Microbrygd öl på gamla originalrecept med en modern touch för att passa nutidens smaklökar. Vi kommer att satsa på kvalitet före kvantitet.