Ansvarig för Jönköpings Bryggeri

August 26, 2017 7:33 pm
PDF

Jönköpings Bryggeri är ett anrikt bryggeri med en över hundraårig historia. För närvarande har vi ingen egen produktion utan samarbetar med andra lokala mikrobryggerier för att framställa våra öl.

Vi söker nu en person som har det totala ansvaret för Jönköpings Bryggeri AB. Dina arbetsuppgifter innefattar framförallt försäljning och marknadsföring, men också produktutveckling och leverantörskontakter.

Försäljningen sker i huvudsak till restauranger och pubar i Jönköpingsområdet, men också till övriga Västsverige. Inom marknadsföringen använder vi sociala medier för att skapa kontakt och dialog med våra kunder. Produktutvecklingen av nya ölsorter sker i nära samarbete med andra mikrobryggerier och med målet att komma in i det lokala sortimentet på systembolaget.

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett stort ölintresse och är en drivande person som gärna har bakgrund som marknadsförare eller försäljare. Eftersom det är ett litet bolag är du van att arbeta självständigt och att få saker och ting gjorda. Målen som ska nås är definierade i affärsplanen.

Lönen är provisionsbaserad och arbetstiden är till att börja med ca 8 timmar/vecka. För rätt person finns möjligheten att så småningom bli delägare i företaget.

Besök gärna Jönköpings Bryggeris hemsida www.jonkopingbryggeri.se

För mer information kontakta Marcus Lidén 0734-407365. Din ansökan mailar du till marcus@lidengroup.se senast den 10 september.